GYIK

Ha nem találja a szükséges információkat, ne habozzon, írjon nekünk.

Kérjük írjon nekünk a tefalpromocio@lauritzen.hu email címre.

A promóció időtartama 2020. 05. 16. 00:00 perctől – 2020. 07. 30. 00:00 percig tart, illetve az ajándéktermék készlet erejéig. A promóció ideje alatt 150 db ajándék vesz részt a promócióban. Amennyiben a promóció végén vásárolta termékét webshopon és még nem kapta meg a számlát, 2020. augusztus 10-ig van lehetősége a számla fotóját feltölteni feltölteni a promóciós oldalon.

A promóció ideje alatt 3 db TEFAL konyhai kisgépet vásárolni minimum bruttó 50 000 forint összértékben, és a számlát vagy számlákat regisztráció után feltölteni a promóciós oldalon.

Nem. 3 db TEFAL Konyhai kisgépet szükséges vásárolni minimum bruttó 50 000 Ft értékben.

Igen, ebben az esetben kérjük, hogy ha több, mint 3 db számlán szerepelnek a termékek, a számlák fotómásolatát küldjék el a tefalpromocio@lauritzen.hu promóciós ügyfélszolgálati email címre.

A számlákat vagy blokkokat kép formátumban szükséges feltölteni úgy, hogy minden adat jól olvasható legyen. Amennyiben több számlán vagy blokkon szerepelnek a megvásárolt TEFAL termékek, úgy az összes számlát kérjük feltölteni! A file maximum mérete 20 MB lehet.

A jogosult vásárlók garantált ajándéka 1 db WIZZO robotgép: Tefal Wizzo QB300138 Konyhai robotgép, 700W, 4L, Pulse funkció, mixer, dagasztó kampó, habverő, Rozsdamentes acél.

Amennyiben probléma lépne fel az ajándék termékkel kapcsolatban, kérjük küldjön emailt a tefalpromoció@lauritzen.hu email címre.

A promócióban csak magánszemélyek vehetnek részt. A cégre szóló számlákat elfogadni nem áll módunkban.

A sikeres regisztráció és számlafeltöltés után kollegáink validálják a pályázatokat. Majd ezt követően 15 naptári napon belül futárszolgálattal küldjük ki a regisztrációban megadott címre. Kérjük, olyan címet adjon meg, ahol napközben is elérhető. A futárszolgálat maximum 2 alkalommal kísérli meg a kiszállítást. Amennyiben 2 alkalom után nem veszi át az ajándék terméket, elveszti a jogát az ajándékra.

Amennyiben törölni szeretné a regisztrációját, kérjük, küldjön levelet az tefalpromocio@lauritzen.hu email címre.

Amennyiben további kérdése merülne fel a promócióval kapcsolatban, kérjük, küldjön részünkre emailt a tefalpromocio@lauritzen.hu címre.